Dakkapellen

Timmer- en onderhoudsbedrijf Terstegen heeft een bijzonder veelzijdig leveringsprogramma. Alleen al in de kunststof kozijnen is er een keuze uit veel verschillende kleuren.
Vaste ramen, draai ramen, draai/kiep ramen, hef/schuifpuien, kiep/schuifpuien, u bent bij Timmer- en onderhoudsbedrijf Terstegen op het juiste adres.

Houten kozijnen
Wij zijn tevens gespecialiseerd in het plaatsen van hoogwaardige houten kozijnen, ramen en deuren voor de particulieren en professionele bouwondernemer in heel Nederland. Onze kozijnen worden geproduceerd volgens de strengste kwaliteitseisen en veiligheidsnormen, welke worden voorgeschreven in het bouwbesluit.

Kunststof kozijnen
Kunststof kozijnen hebben een ware metamorfose ondergaan. Waren deze kozijnen vroeger vlak en saai, vandaag de dag is het onderscheid tussen echt hout en kunststof nauwelijks meer te zien. Door gebruik te maken van zeer hoogwaardige profielen is het mogelijk om verdiept liggende kozijnen te produceren. Daarbij komt nog dat de houtstructuur op een zodanige manier wordt nagebootst dat er nagenoeg geen verschil te zien is ten opzichte van traditionele houten kozijnen.

dakkapel dakkapel